Loja që po i çmend të gjithë, shikoni 3 shifrat e fundit të numrit tuaj të telefonit, do shtangeni!


Në rrjetet sociale po qarkullon prej disa ditësh, një lojë personaliteti ku numrat tregojnë shumë për ju.

Loja në fjalë, konsiston ne perdorimin e 3 shifrave te fundit të numrit tuaj të telefonit, dhe të gjeni kuptimin si më poshtë.

Kuptimi i çdo numri

1 – Paratë

2 – Blerjet

3 – Dashuria

4 – Alkoli

5 – Ushqimi

6 – Udhëtimet

7 – Gjumi

8 – Seksi

9 – Miqtw

0 – Muzika

Shëmbull:
Nëse 3 shifrat e fundit të numrit tuaj janë “593”, atëherë gjërat që ju bëjnë të lumtur janë; ushqimi, miqtë, dhe dashuria.